Távfelügyeleti rendszerek működtetése

Modern számítógépes távfelügyeleti központunkban az ügyfeleink üzleteiben, lakásaiban, irodaházaiban felszerelt riasztóközpontoktól beérkező jelzéseket fogadjuk. Képesek vagyunk minden jelenleg forgalomban lévő szabványos kommunikációs eszköz jeleit fogadni, a rendszerünk alkalmas telefonos,  rádiós, interneten (GPRS) érkező jelzések azonosítására.

Fejlesztéseinknek köszönhetően VIDEÓ TÁVFELÜGYELETI szervert is üzemeltetünk. A berendezés segítségével a védett területre (üzlet, lakás, iroda, telep) felszerelt kamerák élőképét is tudjunk továbbítani a diszpécserközpontba.

Számítógépes távfelügyeleti szolgáltatásunk elsősorban Budapest délpesti területein több mint 1500 objektum védelmét látja el napi 24 órás rendszerben. A beérkezett információknak köszönhetően diszpécsereink minden intézkedést igénylő jelzést kezelni tudnak. Szükség esetén technikai segítséget nyújtanak, szerviz szakembert biztosítanak. Támadás, betörés, tűz, orvosi segítség kérés esetén haladéktalanul értesítik a megfelelő szervezeteket, és a saját üzemeltetésünkben lévő készenléti beavatkozó szolgálatot, továbbá az előfizető által megadott személyeket.

A központi azonosító rendszer lehetővé teszi, hogy az intézkedő járőr részére pontosan behatároljuk az esemény jelzés helyét. A rendszer nem csak betörést jelezhet, hanem megfelelő kiegészítő érzékelők rákötése esetén víz, gáz, hűtőszekrény, kazán, stb. jelzésének fogadására is képes.