Minőségpolitika

Szolgáltatási folyamataink az ISO 9001:2015 szabvány szerint auditáltak. Minőségirányítási rendszerünk főbb jellemzői: szolgáltatás teljesítésének komplex ellenőrzése, beszámoltatás, rendszeres vezetői ellenőrzés, nagyfokú rugalmasság, gyors reakcióképesség, szállítási határidők pontos betartása és vevőink minőségi kiszolgálása.

Kiemelt gondot fordítunk a megrendelői észrevételek, reklamációk azonnali kivizsgálására, rendszeresen mérjük a vevőink elégedettségét, és mindezek figyelembevételével is folyamatosan fejlesztjük a minőségirányítási rendszerünket, korszerűsítjük szolgáltatásainkat.

Környezetvédelmi felelősségvállalás
Tudatában vagyunk környezetvédelmi felelősségünknek és ennek megfelelően a környezeti fenntarthatóság irányelveink és gyakorlatunk központi elemét képezi. A szolgáltatásainkat a környezetvédelmi irányelvek szerint szervezzük - optimalizáljuk, mert ez üzleti, mint környezetvédelmi szempontból is a legjobb megoldás.
A RISEC Pénz és Értékszállító Kft. a társadalmi felelősségvállalási stratégiájában kinyilvánította a környezet iránt érzett felelősségét is, a környezeti teljesítmény folyamatos javítása mellett.
A RISEC Kft. teljes mértékben eleget tesz a környezetvédelmi jogszabályi kötelezettségeinek, lehetőségeihez mérten, azokon túlmutató célokat tűz ki a környezeti teljesítmény javítása érdekében.
A RISEC Kft. arra törekszik, hogy a működésével összefüggő környezeti terhelés a lehető legkisebb mértékű legyen.
A RISEC Kft. működéséhez kapcsolódó környezeti hatások értékelése alapján kerültek meghatározásra a környezeti teljesítmény javításának fő elemei:
- Energiahatékonyság növelése (energiafogyasztás csökkentése, megújuló energia alkalmazása),
- Levegő, mint környezeti elem védelmének növelése (a gépjárműflotta futásteljesítményének optimalizálása és a gépjárműflotta         ütemezett cseréje, amely az egyre szigorodó környezetvédelmi normák előírásával biztosítja az alacsonyabb károsanyag kibocsátást)
- A víz, mint alapvető létfontosságú környezeti elem védelme (víztakarékos berendezések alkalmazása)
- Korszerű hulladékgazdálkodás megvalósítása, fejlesztése (irodai hulladék mennyiségének csökkentése,   
   hulladékszállítás költségeinek csökkentése, zöldhulladék-kezelés fejlesztése).

RISEC Kft bizonyítja a cég környezettudatos elkötelezettségét, ennek eredményeképpen bevezetésre került az ISO 14001 szabvány rendszer.  


                aa