Pénz- és értékszállítás

Vagyonvédelmi vállalkozásunk elsőként kezdte meg 1989–ben a pénz és értékszállítási feladatok szervezését, a biztosítási feltételeinek kidolgozását. Mivel ekkor   az állami feladatokat ellátó szervezeten kívül senki nem végezhette ezt a munkát, nagyon sok buktató és akadály nehezítette az úttörő munkát. A szükséges működési engedélyek és szolgáltatási biztosítás megkötése után elkezdődött a valós munka.

A professzionális minőségű biztonságos pénz- és értékszállításra, pénzfeldolgozásra a piaci körülmények alakulása egyre több megrendelőt rákényszeríttet. Társaságunk ezen piaci kihívásnak kíván megfelelni. Páncélozott pénzszállító gépkocsikból álló flottát állított fel. Az értékszállító járműveket speciális védelmi eszközökkel, GPS helymeghatározó rendszerrel szereltük fel.

Feladataink közé tartozik az ország egész területén a kereskedelmi vállalatok, kereskedelmi bankok, ATM és egyéb automaták napi pénz szállítási, váltópénz ellátási, fizetés - borítékolási - szállítási munkáinak ellátása.

Pénz- és értékfeldolgozás

Központi telephelyünkön kialakított pénzfeldolgozó üzemet a legkorszerűbb védelmi előírásoknak megfelelő technikával szereltük fel. Itt került kialakításra egy 95 m2-es trezor, mely ISO 9001 Euro 2 –es és Mabiszminősítéssel rendelkezik.

Társaságunk a tevékenység végzéséhez jogszabályban előírt összes feltétellel, közte az MAGYAR NEMZETI BANK pénzfeldolgozási engedélyével is rendelkezik.
A Risec Kft. értékfeldolgozói több évtizedes, a magyar és a nemzetközi bankrendszerben szerzett szakmai tapasztalatokkal rendelkeznek. Munkájukat speciális gépek, nagyfelbontású UV –s kamera rendszerek segítik.
Büszkék vagyunk arra, hogy megrendelői állományuk három évtizede ránk bízza értékeinek szállítását, feldolgozását. Munkatársak kiválasztási és ellenőrzési rendszere lehetőséget biztosít a pontos, kifogásmentes feladat ellátásra.