Készenléti járőr szolgálat

A készenléti járőrszolgálat legfontosabb tevékenysége, a helyi vagyonvédelmi és tűzjelző rendszerektől érkező adatok ellenőrzése, az események pontos kezelése. Amikor illetéktelen behatolás történik egy védett objektumba, a telepített riasztórendszer a helyi riasztáson kívül a diszpécserközpontunkba is jelez. A jelzés jellegének megfelelően, ügyeleti szolgálatunk a riasztáshoz legközelebb tartózkodó járőrautó személyzetét értesíti. Munkatársaink a helyszínre kiérkezve ellenőrzik a jelzés valódiságát – okát - és a feladati ütemezésnek megfelelően intézkednek. A törvényi előírásainak megfelelően megakadályozzák a cselekmények végrehajtását, vissza tartják az elfogott  elkövetőket. A rendőrség és a tulajdonos megérkezéséig őrzik a helyszínt, gondoskodnak róla, hogy ne történjen további károkozás.

Kivonuló járőrszolgálatunk elsősorban Budapest délpesti területein tevékenykedik, ennek is köszönhető, hogy az átlagos kivonulási idő 8-15 percre korlátozódik.
A riasztás helyszínére érkező járőrök a kivonulási eseményt digitális fényképezőgépekkel és videó kamerákkal archiválják.
Szerződött partnereik részére a biztosító társaságok jelentős díjkedvezményt adnak.