Üdvözöljük a Risec Kft. világában!

35 éves tapasztalattal és elkötelezettséggel az üzleti világban, a Risec Kft. büszkén szolgálja ügyfeleinket a pénz és érték szállításának, vagyonvédelmének és biztonságának terén. Az évek során olyan partnereknek nyújtottunk megbízható szolgáltatásokat, akik elvárják a kiemelkedő szakértelmet és a felelős vagyonkezelést.
A Risec Kft. az Ön vállalkozásának is a megoldása lehet a pénz és érték szállítás terén.

Vezető szerepünket a piacon az alábbi: az évek során számos vállalat és intézmény választott minket pénz és értékszállítási szükségleteik kielégítésére, és büszkék vagyunk arra, hogy az ügyfeleink megbíznak bennünk.

A társaság központja Budapesten, a XVIII.-kerület. Nagykőrösi út 81. szám alatt, saját tulajdonú irodaházban működik. Itt található a központi ügyeleti szolgálat, a riasztó felügyeleti központ, a pénzfeldolgozó üzemünk és egy speciális értéktár. Védelmi rendszerünk rendelkezik MABISZ és ISO 9001 Euró 2-es minősítéssel. Pénzszállító járműparkunk megfelel a hatályos jogszabályokban előirt minden követelménynek. Magas szintű biztonságot teremt és hozzájárul tevékenységük eredményes működéséhez. A társaság vezetői 35 éve dolgoznak együtt. Ezen időszak alatt megszerzett magas fokú szakmai tapasztalat, vezetési gyakorlat biztosíték arra, hogy cégünk valamennyi megbízója részére korrekt, megbízható szolgáltatást nyújtson. A vagyonvédelmi piacon  az alábbi területeken erősítjük piaci szerepünket:


Pénz és értékszállítás: A Risec Kft. kiválóan felkészült és felszerelt csapatai gondoskodnak a pénzügyi értékek biztonságos szállításáról. Vállalatunk kötelessége, hogy értékeit épségben és időben eljuttassa a kijelölt helyre.


Pénzfeldolgozás: Mi vagyunk a pénz feldolgozás szakértői. Modern technológiát alkalmazva gyorsan és hatékonyan kezeljük pénzét, tranzakcióit.


Távfelügyeleti rendszer üzemeltetése: Az innovatív távfelügyeleti rendszerünk segítségével 24/7-es védelmet nyújtunk. Felügyeletünkkel biztosíthatja vállalkozását és vagyonának folyamatos biztonságát.


Távfelügyeleti rendszerek telepítése: Tapasztalt csapatunk telepíti a legújabb távfelügyeleti rendszereket, amelyek megfelelnek az Ön egyedi igényeinek.


Elektronikus jelzőrendszerek telepítése: Modern technológiánk segítségével hatékonyan védjük értékeit. Jelzőrendszereink folyamatosan figyelik és riasztják Önt minden potenciális veszély esetén.


Készenléti járőrszolgálat: A Risec Kft. rendszeresen ellenőrzi és őrzi értékeit, hogy békéje és biztonsága mindig garantált legyen.


Őrzés-védelem: A Risec Kft. elkötelezett a vállalatok, intézmények és magánszemélyek vagyonának védelme mellett. Tapasztalt őrzőink és biztonsági szakértőink gondoskodnak róla, hogy értékei mindig biztonságban legyenek.

Legyen szó pénz és értékszállításról, vagyonvédelemről vagy pénz feldolgozásról, a Risec Kft. mindig készen áll az Ön vállalkozása támogatására. Szolgáltatásaink a legmagasabb szabványoknak felelnek meg, és célunk az Ön biztonságának és nyugalmának a biztosítása.

Új Partnerek Üdvözlése

Mindig nyitottak vagyunk az új partnerségekre. Az üzleti világ folyamatosan változik, és mi is igyekszünk lépést tartani vele. Ha Ön egy új partner, akkor itt a helye! Számítunk rá, hogy együttműködünk Önnel a biztonságosabb és eredményesebb üzleti jövő érdekében.


Válassza a Risec Kft.-t, és bízza ránk a vagyonvédelmét és pénzügyi értékeinek szállítását. Hozzánk fordulva, Ön egy biztos partnerre talál, aki a szakértelmét és tapasztalatát használja az Ön biztonságáért.

Csatlakozzon hozzánk, és tapasztalja meg a kiváló minőségű szolgáltatást és megbízhatóságot, amit csak a Risec Kft. tud nyújtani.

Biztonságossá tesszük a jövőjét!

FIGYELEM!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyar Nemzeti Bank hatályos előírásai alapján 2006 június 01-től aprópénzt /érmét / csak pénzfeldolgozási engedéllyel rendelkező pénzszállító szervezet szállíthat be váltás céljából.
Ettől a naptól kezdődően a különböző automatákat üzemeltető cégek csak a pénzfeldolgozó szervezetek közreműködésével valósíthatják meg a váltási feladatokat. Cégünk a Magyar Nemzeti Bank pénzfeldolgozási engedélyével rendelkezik. Ennek megfelelően megbízási szerződés alapján elvégezzük megrendelőink aprópénz váltási feladatait.
Telefon: 06-1-280-86-89,     06-1-280-84-62,  e-mail: [email protected]